Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2014 22:13 - Последните 5 десетилетия, събрани в едно пророчество.
Автор: lyuliak Категория: Новини   
Прочетен: 1742 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Пророчицата, станала автор на това предсказание, е останала с името "жената от Валдрес". Видението й от 1968 година неведнъж е цитирано заради изумителната му точност. Тя го е описала на пастор Емануел Минос, който прибрал в чекмеджета записките, тъй като е счел, че звучат фантастично. След 30 години обаче решил да ги сподели, защото видял колко много са предначертали станалото по света.

 

Ето какво казва жената: "Първо, преди Исус да дойде и преди да избухне третата световна война, ще има такова "разведряване", каквото досега не е имало. Ще има мир между свръхсилите на Изток и Запад и ще има дълъг мир. През този период на мир ще има разоръжаване в много страни, също и в Норвегия, и няма да бъдем подготвени, когато войната дойде.

Третата световна война ще започне по начин, който никой не е очаквал и от неочаквано място", казва старицата.

 

А после описва съвсем конкретно един доста познат разпад на ценностите. "Небивало охлаждане към вярата ще обхване християните. Те няма да бъдат отворени за проницателно проповядване. Те няма, както в по-предишните времена, да искат да слушат за грях и благодат, закон и евангелие, покаяние и изкупление. Вместо това ще дойдат заместители: преуспяващо (щастливо) християнство. Важното ще бъде да имаш успех, да си нещо; да имаш материални неща, неща, които Бог никога не е обещавал по този начин.

 

Църквите и молитвените домове ще бъдат все по-празни и по-празни. Вместо проповядването, с което сме свикнали от поколения - да вземеш кръста си и да следваш Исус, в църквите ще нахлуят развлечения, изкуство и култура", казва жената от Валдрес. И продължава: "Ще има морално разложение, каквото стара Норвегия никога не е преживявала. Хората ще живеят заедно като семейство, без да са сключили брак. Много нечистота преди брака и много изневяра в брака ще станат естествени, общоприети и ще бъдат оправдавани по всякакви начини. Това дори ще навлезе в християнските среди и ние ще го приемаме - дори противоестествения грях.

Точно преди завръщането на Исус ще има телевизионни програми, каквито никога не сме виждали. Ще гледаме ужасни сцени на убийства и разрушаване и това ще се разпространи в обществото. Също сексуални сцени ще бъдат показвани на екрана - най-интимните неща, които стават в брака. Всичко, което сме имали преди, ще бъде разрушено и най-неприличните неща ще се случват пред очите ни", описва добре познат сценарий тя.

 

И завършва с: Аз няма да го видя, но вие ще го видите. Тогава внезапно Исус ще дойде и ще избухне третата световна война. Ще бъде кратка война. И ще завърши с атомна бомба. Въздухът ще бъде толкова замърсен, че човек няма да може да си поеме дъх. Ще покрие няколко континента - Америка, Япония, Австралия и богатите народи. Водата ще се зарази. Повече няма да можем да обработваме почвата.

В резултат ще остане само малък остатък. Остатъкът от богатите страни ще се опита да избяга към бедните страни, но те ще бъдат груби с нас, както и ние сме били с тях", гласи още пророчеството на старицата…

frognews




Гласувай:
3



1. lyuliak - остатъкът
01.03.2014 22:13
"Остатъкът от богатите страни ще се опита да избяга към бедните страни, но те ще бъдат груби с нас, както и ние сме били с тях", гласи още пророчеството на старицата…"

мъдро, и тъжно...
цитирай
2. estirbg - Тогава внезапно Исус ще дойде и ще избухне третата световна война.
02.03.2014 00:50
Това не го пише в Библията и е нелогично. Как ще дойде Исус и ще избухне Третата световна война - за да събере труповете ли ни? Ще дойде за какво, за да види една обезлюдена земя и ще си замине, за да не пострада от радиацията ли?
Има нещо гнило...не забравяйте, че не всички пророчества, в които има някаква истина изцяло са истинни. Луцифер винаги е действал с коварната тактика - малко истина, маскираща опасна лъжа.
За това по-добре да четем Откровението на Йоана за последните времена, а не някоя "невалидирана" пророчица. Да, в последните години сме, но да не забравяме, че непосредствено предстои идването на Луцифер, представящ се като Божия син - виж той при всички случаи е свързан с една възможна Трета световна, но ако тя се случи, тогава кой ще посрещне Истинския Христос, когато се появи малко по-късно (около три години и половина).
цитирай
3. estirbg - Продължавам по-горния си коментар
02.03.2014 11:53
Пророчеството най-вероятно е свързано с идването на Псевдоисуса - Луцифер.
Обстановката на земята трябва да стане крайно критична, за да се появи Измамника (най-вероятно опасност от Трета световна!) и да се представи за Исус, който се намесва в делата на човечеството, за да предотврати унищожението на планетата и да спаси хората.
Един чудесен сценарий, за да повярва цялата земна общност, че това е именно очаквания Спасител, който им е обещал отново да се завърне преди векове.
Скоро ще е измамата, много скоро...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyuliak
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1212383
Постинги: 706
Коментари: 605
Гласове: 1552
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031