Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2013 08:11 - Невероятно генетично откритие може да пренапише историята на човечеството
Автор: ednodete1 Категория: Други   
Прочетен: 19309 Коментари: 12 Гласове:
51


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Невероятното откритие, което може да обясни редица явления, смятани до днес за паранормални, е направено от руски учени, които се осмелили да стъпят на територия на ДНК, която колегите им изследователи от други страни не успели да изучат.

Западните изследователи ограничили изследванията си върху 10% от човешката ДНК, тоест върху тази част, която е отговорна за строителството на белтъците. Те смятали останалите 90% за генетически „боклук".

Руските учени начело с биофизика и молекулярен биолог Пьотър Гаряев решили, че толкова голяма част от ДНК не може да не съдържа ценна информация. Те обединили усилията си с лингвисти и генетици за провеждането на необичайно изследване, призвано да провери въздействието на колебанията и думите върху човешката ДНК.

Изследователите открили, че данните в нашата ДНК се съхраняват по същия начин, както се съхраняват в паметта на компютъра. Освен това се оказало, че нашият генетичен код използва граматичните правила и синтаксиса по начин, който е много близък до човешкия език.

В хода на изследването е установено още, че дори структурата на ДНК алкалните двойки следват правилата на граматиката и синтаксиса. Изглежда, че човешкият език е само вербализация на нашата ДНК.

ДНК се променя от думи и фрази

Най-поразителното откритие на това изследване е, че живата човешка ДНК може да бъде изменена с помощта на думи и фрази. Ключът се намира в използването на правилната честота. Учените успели да повлияят на клетъчния метаболизъм и дори да поправят генетични дефекти.

Използвайки съответна честота и език, учените постигнали невероятни резултати. Например те успели да предадат информационни образи от един набор ДНК към друг. Изследователите успели дори да препрограмират клетки и без скалпел, без да направят нито един разрез, преобразували ембрион на жаба в ембрион на саламандър.

Работата на руските учени предоставя научно обяснение на това защо внушението и хипнозата имат толкова силно въздействие върху хората. Нашата ДНК е природно програмирана да „откликва" на думите. Езотериците и духовните лидери очевидно са знаели това. Всички форми на внушение и „мислителни енергии" в голяма степен се основават на въпросното явление.

Изследването помага да се обясни също така защо тези тайни методи не са еднакво успешни за всички, които ги използват. Тъй като добрата „комуникация" с ДНК изисква специфична честота, хората с развити вътрешни процеси са по-способни съзнателно да създадат канал за „връзка". Учените смятат, че с развитието на съзнанието хората ще могат да постигат резултати само със собствените си думи и мисли.

ДНК и интуицията

Руските учени са открили и генетичната основа на интуицията, или както я наричат още – „хиперкомуникация". Хиперкомуникацията е термин, използван за описването на ситуация, в която човек внезапно получава информация от външен източник, а не на базата на личните си знания. В наши времена това явление е станало по-рядко. Най-вероятно това се случва, защото трите главни фактора, които възпрепятстват хиперкомуникацията (напрежение, безпокойство и хиперактивност на мозъка) са станали прекалено разпространени.

При някои живи същества, например мравките, хиперкомуникацията е плътно „вплетена" във всекидневното им съществуване. Например когато царицата на мравките е отделена от колонията, нейните „поданици" продължават да работят и да строят според плановете. Но ако тя е убита, цялата работа се прекратява незабавно. Очевидно докато царицата е жива, тя има достъп до съзнанието на членовете на своята колония посредством хиперкомуникация.

Сега, с помощта на откритието на руските учени, хората вероятно ще могат да възстановят загубените си способности и отново да се възползват от тях. Изследователите са открили, че нашата ДНК може да създава т.нар. магнитни червоядини. Тези червоядини са миниатюрни версии на мостовете на Айнщайн–Розен.

Въпросните мостове съединяват различни области от Вселената и позволяват на информацията да се предава извън пределите на времето и пространството. Ако ние можем съзнателно да активираме и управляваме такива връзки, то бихме могли да използваме нашата ДНК, за да предаваме и получаваме информация от мрежата на Вселената. По същия начин бихме могли да се свързваме с други участници в мрежата.
Източник: еzoterikabg.com

http://www.snews.bg/bg/statiya/neveroyatno-genetichno-otkritie-mozhe-da-prenapishe-istoriyata-na-chovechestvoto:36939




Гласувай:
54



1. bojinkata - Браво, много добро попадение!+...
12.09.2013 11:19
Браво, много добро попадение!++++++++++++++
цитирай
2. ednodete1 - Браво, много добро попадение!+...
12.09.2013 11:24
bojinkata написа:
Браво, много добро попадение!++++++++++++++

За това има НЛП (нервно-лингвистично програмиране), ТЕС (техника за емоционална свобода http://emozdrave.info/ , а може би и други техники...)
цитирай
3. drakulla - Баене,
12.09.2013 11:40
заклинания...някои хора знаят за това от древността.
цитирай
4. анонимен - браво
12.09.2013 11:51
Много добро е това :) :) :)
цитирай
5. platttonnn - ТЕС и други подобни техники са комерсиални трикове.
12.09.2013 15:43
Емоцията е чуство на някаква степен,с една дума има напрежение. Емоцията възниква далеч от съзнанието,и въпреки волята. Ако може да бъде доведена до съзнанието,с някаква психоаналитична техника,тя вече е чувство,не емоция. Кой психично грамотен би твърдял,че яроста може да се обуздае така лесно.
цитирай
6. romanticgirl25 - Страхотна статия....постинг де!
12.09.2013 15:54
сега хората се убедиха, че като обидиш човек и го унижаваш той може да страда и да се разболее.Да мислим всички положително-това е изхода!:)
цитирай
7. gocho52 - В Началото бе Словото...
12.09.2013 16:08
И Словото бе у Бог, и Бог бе Словото...
цитирай
8. ednodete1 - Много добро е това :) :) :) :) По...
13.09.2013 07:45
rozzata написа:
Много добро е това :) :) :)

:) Поздрави
цитирай
9. ednodete1 - заклинания. . . някои хора знаят за ...
13.09.2013 07:46
drakulla написа:
заклинания...някои хора знаят за това от древността.

Знаят, но няма как да е с тези подробности за ДНК и всички изследвания , които са свързани с тях ...
цитирай
10. ednodete1 - Емоцията е чуство на някаква сте...
13.09.2013 07:50
platttonnn написа:
Емоцията е чуство на някаква степен,с една дума има напрежение. Емоцията възниква далеч от съзнанието,и въпреки волята. Ако може да бъде доведена до съзнанието,с някаква психоаналитична техника,тя вече е чувство,не емоция. Кой психично грамотен би твърдял,че яроста може да се обуздае така лесно.

Дори да допуснем за момент , че ТЕС е комерсиален трик, то как да обясним с това значителния успех , който има ( споделям заради лични познати, които са го опитали с положителен резултат ) ?
Много странно е мнението Ви "Емоцията възниква далеч от съзнанието" .... възможно е да имате предвид това, което се води "съзнателната човешка част" , защото така или иначе всичко е съзнание !
цитирай
11. ednodete1 - сега хората се убедиха, че като о...
13.09.2013 07:52
romanticgirl25 написа:
сега хората се убедиха, че като обидиш човек и го унижаваш той може да страда и да се разболее.Да мислим всички положително-това е изхода!:)

Да, макар че за хората, живеещи според духовните , а не ограничените от материализма възгледи това е било ясно и без да са прочели за откритието на учените . Поздрави
цитирай
12. ednodete1 - И Словото бе у Бог, и Бог бе Словото. . ...
13.09.2013 07:54
gocho52 написа:
И Словото бе у Бог, и Бог бе Словото...

Само че в кое начало ? На материалния свят ли ? Ами ако в същинското начало не е било словото , а нещо съвсем друго, което с ограничените сетива няма как да изразим ?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ednodete1
Категория: Други
Прочетен: 1376724
Постинги: 178
Коментари: 778
Гласове: 6064
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031