Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2023 11:18 - ПРОСТАЧЕТА, РОЖБА НА ПРОСТАКИСИМУСОВ ИНЖЕНЕРИНГ....
Автор: planinitenabulgaria Категория: Лични дневници   
Прочетен: 812 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 01.06.2023 11:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ЕДНИ ОТ ПРОСТАЧЕТАТА, РОЖБА НА ПРОСТАКИСИМУСОВ ИНЖЕНЕРИНГ, СЕГОДНЯ ВРОСЛыЕ - ПРОТИВ ЕГО !!!

    Напомням за мнението на една музикнатка, бивш активник в политиката по времето на НДСВ. След изказване от ЮАР на пРеZидента ни по случай упълномощаването на Мария Габриел от ГЕРБ да получи мандат за съставяне на правителство, тя се възмути от него и каза, че докато украинците не убият Путин ние няма да се отървем от управлението на Радев. Моето мнение е подобно – ако НС не уволни пРеZидента ни веднага, България не може да поеме нормален път на развитие. Ще има компромати, война между институциите, замерване с фекалии и като резултат нестабилност и упадък. Това е линията на Путин спрямо нас, която Радев следва. Това подло дело се върши от офицери за специални поръчки на Радев, които с деянията си го крепят задкулисно на власт, прикрит зад паравана на служебни правителства с назначени от него куклички. Не обичам думата боклуци и затова не я ползвам. Така той ще работи за разрухата на страната ни докато го има Путин не само за да промени стратегическата ни ориентация от Европа към ОНД,  но и за разруха в душите на хората, които не виждат никакви перспективи за един нормален живот в страната, начело на която задкулисно стои национален предател. Подобна линия, но другими способами провежда Путин спрямо Украина - по нощите теророзира с ракети украинците, за да бъде терорът му още по жесток, с психически момент - и когато спят хората да ги държи на нокти.

   В момента в България се води война с цел да нямаме правителство и Радев да продължи изотзад, закулисно, да управлява страната, като разединява и противопоставя хората, институциите, руши имиджа ни пред света. За да ни превърне в боклуци, Европа да ни отпише и да се ориентираме към диктатура, изразяваща се в президентска република или връщането ни към ОНД. Въвеждам тагове – Вучич, Орбан, Путин, Ердоган, Башар Асад. Докато в тези страни не се въведе демократично управление, те нямат никакви перспективи за развитие. В тях хората ще загинат бавно и мъчително, задушени от простащината, която ги гази.

      Войната в България срещу демокрацията става все по-ожесточена. В нея одвен партии като Възраждане, БСП и др. вече участват и отделни институции. Привеждам за пример само две от тях – съдът и правителството. Членовете на ВСС преимуществено са избрани по квоти от политическите партии и са зависими, което стана видно за всеки, който не го бе осъзнал до сега след „обръщането” на подкрепниките на Гешев при свирването им от депутираните. Повратната точка бе искането на ГЕРБ да бъде отстранен Гешев заради уронване на престижа на страната, което е недопустимо, защото съдебната власт е независима. Обвинение в уронване на престижа на страната, във формализъм или пък че дядото на някого ебал змия е трудно за изчистване и завършва с изфъргване от властта на неудобния за нея човек. Въвеждам нов таг, Жданов и формализЪма. Явно, до къде се е разпространявала „независимостта” на висшите съдии.        

      И други неща се случиха – от прокуратурата отмениха решението си за прекратяване на делото „Барцелонагейт” и поискаха снемане на имунитета н Борисов. Това го е сторил отново офицер за специални поръчки на Радев, какъвто преди дни се изяви Руди Гелът. Уж сме демократична република, а президентът ни назначава шефовете на службите. Нека ги назначава президентът, но ако този президент е национален предател читави ли ще са службите му или управлявани от негови мекерета. Давам за пример колко са ефикасни тези служби, когато само те от всички служби на света отричаха, че Русия ще нападне Украина.

   Имахме среща с журналиската и писателка г/жа Маргарита Петринска, майсторка на късия разказ.  Беще много вълнуващо. Тя  подари на участниците в срещата по една своя книга „Отлитащите дни”. Иамах случй да се запозная с една филоложка, университетска преподавателка, която стоеше до мен, жена с интелигеннтно излъчване и широки познания.  При връщането до дома ми пътят ми минава покрай президентсвото, където имаше протест срещу президента с искане за оставката му или уволнението му от НС. Протестниките бяха от ПП – президентовите простачета, плод на негова инженерингова проработка от 2020 г, но сега без простащините си от тогава. Радев намери и създаде фюрерите им тогава, съжалявайки, че няма още двама-трима като тях, та чрез такИви да оправи държавата. После ги махна, а след това им вмени, че са шарлатани. Плакатите, които протестниките носеха бяха различни, явно правени самоделно, но написаното на тях бе подобно: Радев е разработка на Решетников от КГБ, той иска да ни върне към ОНД, той активира Руди Гела, идва краят на Империята на злото и др. подоблни. Имаше иронизиращи плакати с образа на Радев, на Путин и Деса, а също и плакати с обща сншмка на Путин, на Радев, на Орбан, на Вучич и на Ердоган. Възръстта на хората според мен бе около 40 години. Това не бяха платените проститутчетата – откровените боклуци - на Радев и Черепа от преди две години, които вземаха по 50 лв. за три часа, през които те пикаеха в бутилки и ги хвърляха по полицаите, отфекалваха се покрай стените на Партийния дом и др. подобни. Хората бяха спокойни. Нямаше такива, които да предизвикват безредици. Толкова полицейски коли и полиция не бях виждал.

     Прибирайки се до дома си се замислих защо простащината в България притежава такава мощ и докара страната ни в това положение. Отговорът ми е свързан с изборите в Турция. Там простащината е част от живота в страната, от миналото й, докато у нас тя би култивирана изкуствено след Деветото, за да служи на управляващите.  Култиватор на цяло поколение постащина бе Трифонов, а сега тая простащина е яхната от националния предател Радев, който я манипулира и благодарение на нейните гласове провежда разрушителната си линия спрямо страната ни. Турската простащина не се подкрепя от интелектуалците в Туция, които живеят в големите градове и са против диктатурата на Ердоган. И още нещо – турските правителства никога не са водили линия на унищожаване на ценностната система на турците, което сториха просъветските мекерета в Източна Европа.  Простащината в Турция обаче - електоратът със забрадките - а също и промитите мозъци в продлъжение на 20 годишното управление на Ердоган надделява като количество и определя жизнените правила и на по-съвършената част от турците, образованите хора от градовете, които искат навлизане в Турция на културата на Европа.

   При нас има още едно обстоятелство, което крепи простащината – това са фалшивите ни интектуалци, които на основата на това, което в Русия наричат непричмьом, се представят за интелекталци. Това е удобна форма за живуркане на непочтените хора. Войната в Украина бе катализатор за тях, който ги оцвети в червено. Те искат мир, искат мирни преговори между Русия и Украина, не различивайки агресора от жертвата. Причената не е, че те не могат да различават  бок от фашкъ, а друга – отклонение от линията на державниките, но заедно с линята, което само те, интелектниките могат. С такива хора, инфилтрирани сред простащината, нашата простащина е много по-крепка от турската и ще я надживее. Турците ще се отърват от диктатора си, Ердоган, но ние от националния предател Радев, не. Защото той има офицери за специарни поръчки навсякъде, от вчера и един нов, от прокурорите, който на базата на показанията на Божков, на Ивайла Бакалова и на Петю Еврото иска главата на Борисов. Руди Гелът разкри подкрепншките на Радев в НС, прокурорът, чието име не ме интересува ги утвърди като такива – тези, които държат да докаже Борисов, че не е камила. А чувам и за длуго обвинение, което пнедстои да бъде спуснато он прокуратурата срещу Мария Габриел. Досещам се какво, но се досещям и от къде идва то – от отдела на ФСБ в България, президентството. Целта на тези упражненния е една – Бълтгария да продължи да няма правителство и да бъде управлявана задкулисно от Радев. Въвеждамп таг: офицерът за спецзиарни поръчки на Хрушчо, Батицки, който с гавазите си уви в килим Берия и така го арестуваха. Това се случи през 1955 г. Същите пениси сега заподмятва Радев с надежда простащината да се ловне на тях отново.

   Всяко действие обаче има противодействие – измамените от Раадев ще осъзнаят това и ще го махнат. Мястото му е в Москва, в съседната квартира на Янукович, в известния блок в центъра на Москва разходите за който се заплащат от "Любянка"

                       image  

   Доле ГЕРБ/СДС и ПП/ДБ! Горе Радев, Копейкин, Кури, Трифонов и Ивайла Бакалова!





Гласувай:
2



1. syrmaepon - Напълно съм съгласна с написаното.
02.06.2023 13:45
И за мен, докато путинската власт не бъде премахната, борбата за овладяване на българската държава ще продължава. За това и в блога си пиша предимно за войната.
Що се отнася до т.н. "културна интелигенция" може много да се говори и анализира. И аз също размишлявам върху това. При това не само българската. Например - Депардийо, който се усети късно. Културната интелигенция според мен често няма навик да работи с обективни факти, техният инструмент са емоциите и чувствата и са може би най-податливи на некоректна пропаганда от рода "за мир".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12189837
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031