Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2013 22:33 - БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ
Автор: lyuliak Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1532 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 26.01.2018 11:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Нарочно слагам такова заглавие, защото според  мен „голямото бъдеще” се гради от малките неща, а най-вече от малката съкровена  клетка, наречена семейство!

И няма защо националистически партии да се перят, че защитават християнското лице на България, извършвайки „прочистване” от чужденци… като не погледнат какво прочистване се налага из медиите!

Говоря за предаване в сутрешния блок на национална телевизия. Предаване в неделя, предаване без червена точка за децата ни…

 Гост беше известен наш волейболист, понастоящем разведен, и в добри отношения с бившата си съпруга. /Нищо особено в това – тъжно е, но да кажем, човешко. Малко известни личности успяват да опазят браковете си./

 Как обаче протече разговорът!

image



Водещите с подобаващо хихикане взеха интервю от стар съотборник или треньор на нашия герой, в което той с ГОРДОСТ разказа, как навремето волейболистът бил влюбен в жена си и верен, но той го „отворил” и го навил, че си струва да опита и с чужди.

След всичко това, като единствен свой неуспех той посочва че все още не е научил спортиста да пие /?/

Спомена, че може да си го представи отново с друга жена, но не и като женен. Той не бил за такова ограничаващо нещо… С две думи  - отряза и бъдещето на "приятеля " си, като не спря да се хили.

След което трябваше да изтърпим интервю с жена му, която с такова смирение, обич и прошка говори за миналото им, че да изтръпнеш. И все още казва, че го обича, и все още обяснява как е виждала ролята си като негова подкрепа…

 Видяхме двама пораснали синове, чийто баща от години е „хвален” в публичното пространство не със славата, която навремето с играта си е донесъл на Българлия – а като „любител на женската красота”… тоест, като наивник, когото жените, а както стана ясно и бизнес-партньорите, могат лесно да оплетат и излъжат.

 Жалко, тъжно, и се случва толкова „нежно”, че преходът е абсолютно незабележим.

Докато за няколко години в списания и медии изчезна думата „изневяра”, а официално навлезе думата „жената до него” /като за любовница/, също така официално започна да се се говори за децата, заченати в хаотични „връзки” като за множество почтени ордени получени в различни държави … сега постепенно тонът е станал агресивен и дори нападателен - в посока на Разрушаване на все още читавите семейни отношения и ценности!

 Същото стана и с „толерантността” ни към хомосексуалистите, тя се превърна в открита агресия срещу „нормалните” – както се вижда няколко постинга по-преди в блога ми.

Това трябва да ни бъде БЕЛЕГ, че не става дума за някаква особеност на конкретни хора, които „ако си живеат живота както искат, не могат да навредят на нас”.

 Това са духовни сили, и тяхната същност ги принуждава „да навредят и на нас”, да не се размине и на нашите деца. Това е закономерност, това е лавина, това е огън изтърван от огнището, който запалва къща след къща. 




Гласувай:
5




1. lyuliak - Ето нещо уникално:
16.12.2013 22:35
Хомосексуализмът е поведение, не генетична особеност.
http://petuk.blog.bg/drugi/2011/10/02/bivsh-gei-zashtitava-braka.829275
цитирай
2. lyuliak - а мнението под статията може да ви разтрепера:
16.12.2013 22:37
strianakiev - Брака като институция или духовен обект?


Бракът отдавна е преценен чрез опита на поколенията и е установено по чисто прагматичен път, че има две страни. Материална и духовна. Монотеистичните религии са наясно отдавна, какво е важното в брака, но това не им пречи да кокетничат с "науката" и "управниците". Разбира се, че всички религии теоретично казват, че брака е нов духовен обект, който се създава в присъствието на две души от различен пол за да се възстанови в този нов духовен обект единството на Твореца, към който се стремим искаме или не. За това в канона се казва, че Б-г СЪЧЕТАВА двете души а не духовника. Много хора не знаят, че и душите на това ниво имат пол. Преводът в Евангелието се тълкува неправилно. Не се съчетават две тела в едно тяло, а две души.
Разликата е огромна, та нали за това казват, че брака е едно от тайнствата именно защото остава скрито за всички освен за тези, които се съчетават.
Не е възможно да се съчетават две еднополови души защото в крайна сметка обединяването на Адам и Ева в една душа - Адам ще стане само от Твореца. Ако човек иска да изпълни предназначението си той следва да се репродуцира в човек а не в биологичен индивид, който ходи изправен и говори. Дълги години на хората беше внушавано какво ли не за брака, но много старателно се създаваха препятствия за да не се стигне до истината, че брака е нов духовен обект, който започва своя самостоятелен живот и основната грижа за неговото бъдеще е предопределена за душата на мъжа.

Ако искаш обаче да манипулираш човешките индивиди не трябва да им казваш истината и те ще се възпроизвеждат, като биологични индивиди. Ще получиш стадо, което винаги има нужда от водач и няма да имаш никакви проблеми.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyuliak
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1223648
Постинги: 706
Коментари: 605
Гласове: 1552
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930