Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2023 13:05 - ДА ПОДКРЕПИМ ПРЕЗИДЕНТА В БОРБАТА МУ СРЕЩУ ЦЕЛУВКАТА МЕЖДУ ГЕРБ И ПП !!!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 3827 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 02.06.2023 14:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
  С посвещение на Слави Василев, Цветеслава Гълъбова, Искра Михайлова, бать Венцо, Костадин Костадинов и Ивайла Бакалова:

     Възмутен от опита за преврат в България, чрез който ГЕРБ и ПП да завладеят изпълнителната власт, президентът ни предуперди за последсвията от него: Нищо друго не може да се очаква от тези два колаборатора, освен отвращение. Същата теза в НС защити и Костадинов, който заяви, че ако ГЕРБ и ПП направят преврат срещу демокрацията, те ще направят контрапреврат, при който ще ползват своя електорат и този на възмутените гербаджии. Които ще навлезнат в НС и на депутираните мамето им че поебнат. Не го каза точно така, аз така го възприех.
  Как аз си представям чрез възможностите на изкуството комбинацията ГЕРБ/ПП, която ще предизвика едиствено отвращенье според президента, ще изобразя чрез една фотография на два  отвратительника:

image


   Тази отвратительность ми не достига, вероятно и на президента,още по-отвратителна според мен ще да е тази, която се готви от враговете ни на присъединяването ни към Европа според президента и според тези, на които  посвещавам постинга. Помествам обаче тази фотография, защото тя първа нахлу в валоумницата ми.

   Чрез силата на изкуството ще покажа как аз възприех словата на президента ни от Молдова. Без всякакво съмнение те имат топки, защото не са казани от човек с меки китки и затова избрах фотография с тази фашкъ, символ на мъжката потентност, б. м. президентовата. Която той размаха срещу враговете на интеграцията ни към Европа.

                    image
 

   Възползвам се от случая да поздравя две от офицерките за специалнити поръчки на президента. Първата е инфилтрирана сред най-ужасяващата простащина в България и имаше за приказ от парламентарната трибуна да предизвика скандал в парламента и да попречи на работата му. Нещо, което налива вода в мелницата на президента - да няма правителство и той да продължи сда управлява страната.
   Втората офицерка за специарни поръчки на президента е инфилтрирана сред интелигенцията, подчертавам, ЗАВИСИМАТА такава. Това, което е извършил президнета тя започна с химнослов и завърши с псалмослов за него. Той винаги е прав, когато нсъгреши дори. Другото, за което тя призова суверена бе той да се противопостави на опитите за колаборация между ГЕРБ и ПП и да се отиде на нови избори.
  Тук ще прибавя мой коментар:
  След като от две години нямаме правителство да иска някой отново да нямйаме, това би богъл да стори само нЕ кой, ако го е ебал луд. Дори си мисля, че и такова "натретирване" няма да е достатъчно, би ртябвало подалият гласа си по този начин да е от директор на лудница нагоре..
    В последно време пред екрана на телевизията се появават интелигентни дами политоложки и социоложки. Между тях, вклинени да путка_нват простачки или фалшиви интелектуалки разни офицерки на Радев изглеждат много жалко. На путканващите дами напомням една премъдрост от Западна България - Бог е създал жената да стои близо до човека, та га он рЕши, да има де да го мУши. А не да го поучава...
    Толкова теми има, които дамите могат да коменттирта и аз прикнавам тези две дами да напишат статии, кои превръзки са по-подходящи - дишащите или тези, които са абсолютно сигурни срещу прротичане и миризми. Ако дамите, даващи акъли или путкa_нващи другите да сторват глупости напишат смислен постинг на тези тема, ще се намери човек, който да напише коментар. Аз знам кой пръв ще коментира - блогърът, имал толкова жени, колкото змезди има по небето.
   Завършвам с още една премъдрост от Западна България: 
   Бог е създал човека да стои билзо да жената за да я пази да не върши глупости... 



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vmir - Толкова е дипломатичен, та не казва, че целувката в случая е начало на фашистки преврат.
02.06.2023 15:37
Може би, защото путлер в момента е зает да освобождава Украйна от фашизма и трябва да си чакаме реда.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Мария Габриел и Николай Денков
02.06.2023 17:38
vmir написа:
Може би, защото путлер в момента е зает да освобождава Украйна от фашизма и трябва да си чакаме реда.

експлоадираха анусчето на националния ни предател Радев.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12185077
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031